FORANDRINGSTAROT
For kvinder i forandring


Vil du gerne forandre dit liv? Dit arbejdsliv eller kærlighedsliv?
Og har du svært ved at se, hvordan du skal gribe det an?


Med en tarotlægning får du sat dit liv i perspektiv. Du får ny indsigt i din situation. Du får vendt op og ned på de tanker du går og gør dig, og du bliver i stand til at vælge den rigtige vej frem mod dit drømmeliv.
Få lagt et personligt tarotoplæg, hvor vi ser på din aktuelle situation, hvor du er på vej hen, og hvad du ikke har erkendt endnu! Du får svar på, hvad der hæmmer dig i at nå dine mål og hvilke af dine styrker, du skal satse på fremover: Ja tak til forandring!-tarotoplæg

Du får: En personlig tolkning af 9 kort. Foto af oplægget. Ark til notattagning undervejs. Plus en forandringskrystal. Hvor sker det: Det foregår hjemme hos mig i min hyggelige lejlighed. Du bliver selvfølgelig trakteret med te/kaffe og lidt sødt. Hvor lang tid varer det: Ca. 1,5 time.

Du går hjem med: En følelse af ro og klarhed over din situation, og du ved hvad dit næste skridt skal være for at skabe det liv, du ønsker. Pris: 1000,- (OBS! Nytårspris for dig som bestiller tid inden 31. januar 2009: kun 800,-)

Se her hvad andre kvinder har fået ud af at få lagt et personligt tarotoplæg:

“Til at begynde med var jeg en smule skeptisk mht tarotkort, men efter at have prøvet det må jeg indrømme, at det har været en meget spændende og lærerig oplevelse. Jeg ser tarotkort som et redskab til at tænke anderledes og for at se dit liv og dets udfordringer i et andet lys. Jeg er gået glad og opløftet derfra hver gang, det er så rart når problemer som synes at være gået i hårknude, pludselig ser ud til at kunne løses, bare fordi man ser dem i et andet perspektiv.”
Marie, Event Coordinator“Jeg har ved flere lejligheder haft den store glæde af at benytte Mettes tarot-oplæg. Blandt andet ved "one-on-one sessions", hvor hun har givet gode indspark og retningslinjer, når jeg har haft brug for lidt vejledning i forhold til såvel privatliv som arbejdsliv.”
Christina KjærPolterabend Tarot

Skal du holde polterabend for din veninde eller din søster og mangler du lige dét ekstra indslag på dagen, der får jer alle til at glædes, forundres og tøsesnakke derudaf bagefter?

Book mig til dagen og giv din veninde (og dig selv) en hel speciel oplevelse med Polterabend-Tarot.

Du får: Mulighed for at overraske din veninde med alletiders forunderlige og tankevækkende arrangement.

Bonus: Efter din venindes tarotoplæg får 5-6 af jer veninder mulighed for at trække et tarotkort hver.

Din veninde får: En personlig tolkning af 6-9 kort. Foto af oplægget eftersendt pr. mail. Ark til notattagning undervejs (det fungerer rigtigt godt, hvis en af jer veninder tager noter, så din veninde bare skal tage imod og lytte). Samt en forandringskrystal.

Hvor sker det: Jeg kommer ud til jer! I kan også komme forbi mig, hvis I er i København.

Hvor lang tid skal vi sætte af til det: 1 time

Pris: 1000,- (NB! Prisen gælder i København og på Frederiksberg. I resten af Storkøbenhavn, HT-området, er prisen 1200,- og for sjælland 1400,-)

Da en polterabend er en dag, hvor du skal være sammen med din veninde, så lægger jeg oplægget for hende sammen med dig og de andre veninder. Undervejs fortæller jeg om kortene og deres betydning.Læs her hvad andre kvinder har fået ud af Polterabend-Tarot:

“Vi havde Mette Heinesen ude til en polterabend, hvor hun lagde tarotkort for bruden. Det var en stor succes og meget spændende. Efterfølgende fik hver enkelt polterabend-deltager lov til at trække et kort - således at alle var inddraget og fik en lille spådom med hjem. Jeg kan varmt anbefale Mette som tarotlægger - også til festlige lejligheder. Hun taler meget levende og ramte plet flere gange.”
Lise, Bibliotekar


“Jeg har haft booket Mette til en polterabend for en veninde - dette med utrolig stor succes. Både bruden og de øvrige deltagere i arrangementet havde en rigtig god oplevelse ud af Mettes tarot-oplæg - hvor der både blev lagt vægt på det specifikke oplæg samt generel indføring i tarot-universet. Jeg kan kun give mine aller varmeste anbefalinger af Mette!”
Bedste hilsner, Christina Kjær


Om tarotlægger Mette Heinesen


Hvorfor tarotlægning?

Jeg har interesseret mig for det spirituelle siden jeg var en lille pige og med stor interesse læste horoskoperne i årsbogen Pigeliv ’89. Jeg var 13 år og fik en ny hvert år til jul. Kan du huske dem?

Tarotkortene gjorde deres indtog i mit liv på en ferie i Jylland hos min bedste veninde, hvis mor var meget interesseret i den alternative verden. Det var i 1998. Året efter købte jeg mit første sæt tarotkort, som er det, jeg stadig bruger.

Gennem de sidste mange år har jeg lagt tarotkort for kvinder ved en-til-en-sessioner samt til polterabend-arrangementer.

For mange har det været første gang de stiftede bekendtskab med tarotkortene. Jeg er derfor blevet rigtig god til at fortælle om kortene, deres betydning, og hvordan du kan bruge dem til at få fornyet indsigt i netop dit liv.

Hvordan foregår det?

Du blander kortene en enkelt gang efter at jeg har gennemblandet dem og vendt nogle af kortene (da omvendte kort har deres helt egen betydning!). Derefter lægger jeg hele oplægget på bordet.

For at gøre det nemmere for dig at fokusere på det enkelte billede, så tolker jeg altid kun ét kort ad gangen. Kortene hedder Universal Waite og er meget smukke illustrationer af middelalder-levevis.

Hvert kort er en suppegrydde af illustrationer af situationer, personer, arketyper, farver, symboler og tal. Men selv om de er historiske og fantasifulde, så tolker jeg dem selvfølgelig fra en moderne synsvinkel, så du kan genkende din egen hverdag i dem.


“Mette er god til at skabe en afslappet og uhøjtidelig atmosfære, og man føler sig rigtigt godt tilpas i hendes selskab. Man kan mærke at Mette ved enormt meget om tarotkort og deres betydning, og at hun brænder for det. Desuden er hun er meget nærværende og tager sig god tid til at svare på spørgsmål og forklare betydningen af kortene. Jeg vil anbefale Mette til enhver som har brug for at se livets udfordringer i et nyt perspektiv.”
Marie, Event Coordinator


Kontakt
Kontaktoplysninger:
Tarotlægger:Mette Heinesen
Telefon:22 51 10 55
Email:Tryk her